keskiviikko 23. tammikuuta 2013

ESITTELYSSÄ TOPONETTI


Kuvan lähde
Toponettiin pääset tästä http://www.toponetti.fi/

Toponetti on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan kuntien oppilaanohjauksen sivusto. Sivustolta saa tietoa, neuvoja, ohjeita työelämään tutustumiseen liittyen, jatko-opintojen suunnittelussa ja oppimisen taitojen kehittämisessä. Sivusto on todella kattava ja se on jaettu niin, että tietoa löytyy niin yläkouluun menevälle, toisen asteen koulutukseen hakijalle sekä tet-paikan ja kesätyöpaikan etsijälle.

Yläasteelta toiselle asteelle -tietonurkasta löytyy tietoa ja linkkejä, mitä toisella asteella voi opiskella niin yleisesti kuin Tampereelle ja Pirkanmaalla, yhteishausta, täydennyshausta, pääsykokeista sekä tutustumiskäynneistä sekä  info-illoista. Lisäksi sieltä voi käydä lukemassa tarinoita ja kokemuksia toisen asteen koulutuksesta.

Kuvan lähde


Sivusta on siis paljon apua etenkin näin yhteishaun alla, koska sieltä löytyy kattavasti tietoa yhteishakuprosessista sekä ajankohtaista tietoa ja ilmoitusta erilaisista tapahtumista ja tutustumisilloista, kuten lukioiden ja ammattiopistojen infotilaisuuksista.

Käyhän tutustumassa sivuun ja kommentoi, mitä mieltä olet, onko se mielestäsi hyvä sivusto ja mikä siellä oli mielestäsi erityisen hyödyllistä? :) 

- Jutta, Varustamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti