tiistai 9. huhtikuuta 2013

VOV3-vertaisohjaajakoulutus loppumetreillä

VOV3 eli vertaisohjaajakoulutuksessa yleensä starttiluokkalaiset pääsevät tutustumaan Googlen eri palveluihin tekemällä tehtäviä Googlen lisäksi myös muissa sosiaalisen median palveluissa kuten Facebook, IRC-Galleria, Twitter ym... Vertaisohjaajat ohjaavat nuoria sosiaalisessa mediassa. Kun nuoret ovat käyneet kolme jaksoisen vertaisohjaajakoulutuksen, he voivat jatkaa Varustamolla töissä ja kouluttaa uusia vertaisohjaajia. Eli he menevät sinne töihin ja saavat ihan oikeesti palkkaa!
 
Kuvan lähde
Varustamon kolmas ja viimeinen vertaisohjaajakoulutus on nyt lopuillaan. Kuinka se sitten on sujunut? Ensimmäisen jakson aikana teimme tehtäviä kotoa päin. Toisen jakson aikana kävimme Varustamon tiloissa TAMK:lla lähiopetuksessa. Kolmannessa jaksossa tutustumme apuohjaajina Varustamon toimintaan. Varustamon toimitila sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun tiloissa ja Varustamon kohderyhmänä on pääalaisesti Pirkanmaan nuoret. 

Kuvan lähde
Todella monet ihmettelivät alussa mikä tämä Varustamo oikein on. Omat odotuksemme olivat,että pääsemme ohjaamaan ja auttamaan muita. Moni tuli Varustamoon saadakseen siitä lisää tietoa, ja saadakseen mielenkiintoisia kokemuksia. Hyötyä haluttiin itsellensä ja myöhemmin jakaa sitä muille ja auttaa muitan nuoria heidän tulevaisuuden valintojensa kanssa. Tässä vaiheessa kaikki ovat saaneet jo tietoa Varustamosta ja jokainen on ollut iloinen liittyessään mukaan. Varustamo hankkeesta on ollut paljon hyötyä jokaiselle ja odotamme innolla vielä mitä kaikkea tämä vielä tuo tullessaan.

Fanny, Juulia ja Petronella, Varustamolla huhtikuussa aloittavat uudet vertaisohjaajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti