torstai 13. joulukuuta 2012

Harrasteyhteisöt netissä osa 3: Rakkausrunot.fi

Tunteita, mietelmiä, tarinoita ja paljon muuta, rakkausrunot.fi on Internetin oma pieni kolo kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään tai lukea muiden hengentuotoksia.20-vuotias rakkausrunot.fi -sivuston käyttäjä Bastet (nimimerkki) kertoo meille lisää sivustosta!

Miten rakkausrunot.fi toimii?
Käyttäjät voivat lisätä omia runojaan, lukea muiden tuotoksia ja antaa toisilleen palautetta. Sivulle voi myös laittaa runojen lisäksi esim. tarinoita, laulujen sanoituksia, mietelauseita.

Sivun nimestä huolimatta kaiken ei tarvitse liittyä rakkauteen! Omaa kirjoitusta julkaistessa voi valita genren, mikä voi olla esimerkiksi vuodenajat tai ystävyys. Genren voi myös jättää valitsematta.

Kauanko olet käyttänyt sivua?
Nykyinen tunnukseni on luotu vuonna 2009, mutta oikeasti aloin käyttää sivua jo vuotta aiemmin, joten noin neljä vuotta!

Mikä rakkausrunot.fi:ssä viehättää?
Siellä voin julkaista anonyymisti kirjoituksia, jotka koskevat hyvin henkilökohtaisia ajatuksiani ja kokemuksiani, eikä minun tarvitse pelätä että paljastaisin itsestäni liikaa jollekulle. Uskallan myös vapaasti kokeilla erilaisia runoilutekniikoita.

Oletko julkaissut omia runojasi?
Tällä hetkellä minulla on 39 runoa julkaistuna. Kirjoitan niitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Osan olen kirjoittanut joskus paperille ja myöhemmin jäljentänyt koneelle, ja osan taas olen kirjoittanut yhdeltä istumalta suoraan omalle tunnukselleni. (Tämä toimii vain, kun olen jonkin tunteen, kuten ihastuksen tai vihastuksen vallassa.)

Omat runoni ovat yleensä joko jonkin tunteen käsittelemistä tai hassuttelua. Ne ovat yleensä aika selkokielisiä, paitsi viimeisin, jossa päätin kokeilla sanojen sekoittamista, mikä on yksi runoilun tekniikka.

Luetko muiden runoja?
Toisinaan, mutta aika harvoin. Pitäisi varmaan alkaa lukemaan, esimerkiksi laulunsanat kyllä kiinnostavat minua! Annan palautetta jos runo koskettaa minua erityisesti. En ryhdy antamaan tyhjää palautetta vain, jotta saisin sitä itse enemmän.

Lopuksi, kenelle suosittelisit sivua?
Suosittelen sitä kaikille! Rakkausrunot.fi:ssä voi olla omana itsenään tai anonyymisti ja siellä voi saada palautetta muilta kirjoittajilta. Sivusto järjestää myös livetapaamisia, (mutta sellaisiin en ole ainakaan vielä uskaltautunut) joten sen kautta voi myös tavata samanhenkisiä ihmisiä!

Kiitos Bastet!

Jos haluat lukea Bastetin runoja, klikkaa tästä ja uppoudu (rakkaus)runojen maailmaan.

Rosa

Kuvat (c) 1.SpecialKRB  2.Stefano Constanzo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti