keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vertaisohjaajana opittua

Olen valmistunut vertaisohjaajaksi vuoden 2012 kevään VOV2-koulutuksesta. Varustamo-hankkeesta kuulin silloisilta opiskelutovereilta sosionomi-koulussa ollessani. Tämän jälkeen aloin googlettaa hanketta ja bongasin, että seuraava koulutus on tulossa 2012 vuoden keväällä - ja eikun hakemusta väsäämään! Hanke herätti heti mielenkiintoni, koska opiskelen itse sosiaalialaa ja sosiaalisen median yhdistäminen nuorten ohjaukseen kuulosti omaan korvaani erittäin mielenkiintoiselta. Onneksi minut valittiinkin koulutukseen ja näin Varustamo-urani pääsi alkuun heti koulutuksen käytyäni :)


Kokonaisuudessaan olen työskennellyt Varustamossa yli vuoden, joten hyvää työkokemusta on päässyt kertymään runsaasti. Varustamossa olen päässyt olemaan mukana erilaisissa tapahtumissa, vierailuissa sekä seminaareissa. Työ on ollut antoisaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Sosiaalinen media on tullut entistä tutummaksi ja somen käyttö on paljon monipuolisempaa ja helpompaa kuin ennen. Työ on tutustuttanut minut myös entistä paremmin erilaisten nuorten palveluiden piiriin. Mikä parasta, niin töissä on aina kivaa työn kuvan sekä tietysti mahtavien työkavereiden vuoksi! Kiitos siis teille mahtavat TYÖKAVERIT, että olen saanut tehdä teidän kanssa töitä! :)
Työ ei olisi kuitenkaan mitään ilman teitä NUORET - kiitos siis teille, jotka chattailitte meidän vertaisohjaajien kanssa sekä otitte muuten osaa hankkeeseemme ja saimme työskennellä teidän kanssanne!:)

Olen oppinut hurjasti hankkeen myötä myös hankkeen pyörittämisestä sekä siitä, mitä hanke-toiminta oikeastaan on, mitä se pitää sisällään yms. Tämä vuoden matka on ollut toisin sanoen oppimista täynnä, uusia asioita sekä ihmisiä on tullut tavattua. Omiin vastuualueisiini on kuulunut Facebookin ylläpito sekä Facebookiin perustamiemme ryhmien ylläpito sekä VOV3-koulutuksessa avustaminen. Olen päässyt osallistumaan ja suunnittelemaan myös Kesäkelluke-kampanjointia sekä monia muita tapahtumia.

Oikein aurinkoista ja lämmintä kesän jatkoa teille kaikille! :)

Jutta, Varustamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti