perjantai 28. kesäkuuta 2013

Varustamo kiittää ja kuittaa

"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa..."

Se on tullut. Viimeinen päivä hankkeella. Jäljellä on monia muistoja ja uskomattomia tuloksia. Uutta luotiin ja rakennettiin. Nyt on enää julkaisut jäljellä. Kolme vuotta hanketta. Kolme mahtavaa koulutusta. Kolme ryhmää vertaisohjaajia. Kolmekymmentäkolme ihanaa vertaisohjaajaa. Kolme erilaista blogia. Kaikki vuodet uniikkeja, kaikki ihmiset erilaisia Nyt me, Varustamon vertaisohjaajat, juoksemme kesänurmille viemään Varustamon tarinaa ja opetuksia eteenpäin.

Kuvan lähde

Vertaisohjaajiemme nimitys on vuosien varrella vaihtunut. Olemme olleet Vahveroita ja nykyään olemme Vetureita. Kutsumanimi ei ole kuitenkaan muuttanut vertaisohjaajiemme tehtävää: olla verkossa vertaisena ja rinnalla. Selvittää ajankohtaisia ja tärkeitä tapoja päästä kiinni koulutukseen ja elämään. Olla mukana some-myrskyssä sateenvarjona ja meteorologina. Vertaisohjaajamme ovat luoneet somesta elämäntapansa ja ovat nyt valmiita viemään tietoa eteenpäin uuteen huomiseen.

Kuvan lähde

Itse en ole varma, mitä teen ilman Varustamoa, joka on ollut osa elämääni jo parin vuoden ajan. Onneksi kuitenkin blogimme jäävät elämään meidän sulkisessa chattiemme ovet. Kertomukset, vinkit ja tarinat ovat sinun käytössäsi. Minä ainakin tulen palaamaan niihin vielä monta kertaa, sillä ne sisältävät paljon sellaista tietoa, josta ainakin itselleni on ollut hyötyä monessa eri asiassa. Jos et ole vielä selannut tekstejämme läpi, nyt on sen aika! Uusia emme enää tule kirjoittamaan, mutta vanhoissa on aina ajankohtaista asiaa, joista on hyötyä juuri Sinulle.

Kiitettäviä tahoja on aivan liikaa! Kiitämme lukijoitamme kommenteista ja teksteistä! Kiitämme kaikkia chatteihin osallistuneita mahtavista keskusteluista. Irc-gallerian kaikille jäsenille myös kiitos ja kumarrus! Ja suuri kiitos ammattistarttilaisille ja heidän opettajille! Jatkakaa lukemista ja jakamista! Olkoon Some aina kanssamme! :)Varustamon puolesta Laura

1 kommentti:

  1. Moikka! Luin vuoden takaisen päivityksen tosta Espanjan kesälukiosta. Oon menossa sinne tänä kesänä ja haluaisin kuulla lisätietoa yksityiskohtaisemmin jos mahdollista:)??

    VastaaPoista