keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Minun tarinani: Rosan yllättävät vaiheet, osa 7

Rosa on 20 -vuotias tyttö, joka on kertonut tarinaansa yläasteelta, lukiosta ja vaihtovuoden kautta ylioppilaana ammattikorkeakouluun opiskelemaan teatteri-ilmaisun ohjausta.


Hei kaikki!
Oliko ikävä? Kirjoitin kuulumisia viimeksi lokakuussa opintojeni alussa.

No, voitte unohtaa kaiken mitä silloin sanoin, sillä moni asia on kääntynyt nyttemmin päälaelleen. Odotan tällä hetkellä ammattikorkean tuloksia. Hain nimittäin kesäkuun alussa Turun ammattikorkeakouluun opiskelemaan mainonnan suunnittelua. Selvisin valintakokeissa loppuun asti, ja nyt sitten jännitetään!

Mennyt vuosi ei todellakaan ollut helppo. Koin paljon yksinäisyyttä, vastoinkäymisiä ja rahanpuutetta. Uusi ja tuntematon kaupunki oli vaikeampi valloittaa kuin olin ajatellut. Koulu vei paljon aikaa ja omanhenkistä porukkaa ei tuntunut löytyvän sitten millään


Nyt kuitenkin kesän alettua elämä on alkanut näyttää paremman puolensa. Vuoden aikana olen ollut mukana monenlaisessa mukavassa toiminnassa, kuten CISV-kansainvälisyysjärjestön lastenleireillä ja Turun Ylioppilasteatterin improteatteriryhmässä!

Iso elämänmuutos juontui myös uudesta työpaikastani eräässä yökerhossa. Työn kautta olen tutustunut moneen uuteen ihmiseen, joiden kanssa vietän paljon aikaa päivisinkin.

Mitä voisin sanoa heille kaikille jotka muuttavat ensi syksynä uuteen opiskelukaupunkiin? Ole aktiivinen, hakeudu mukaan sellaiseen toimintaan joka innostaa sinua. Minulle tällaisia ovat olleet kansainvälisyys, teatteri ja musiikki. Pidä kiinni vanhoista kavereista ja käy kotona kylässä silloin tällöin. Sopeutuminen ja kunnollisten kavereiden saanti voivat viedä paljonkin aikaa, joten valmistaudu siihen henkisesti. Päiväkirjan kirjoittaminen tai blogin pitäminen voivat olla hyviä tapoja käsitellä yksinäisyyttä ja uusia kokemuksia.

Näillä sanoilla päätän tarinani tähän. Jos kiinnostuit seuraamaan elämääni enemmänkin, voit tavata minut blogistani, osoitteessa http://rosaland.wordpress.com


Hyvää kesää kaikille!

Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti