perjantai 24. toukokuuta 2013

Varustamon päätösseminaari lähestyy

Varustamon päätösseminaari ”VERTAISENA VERKOSSA — SOSIAALINEN MEDIA OHJAUKSESSA” järjestetään keskiviikkona 5.6.2013 klo 12.30 – 20.00 Monitoimitalo 13:ssa Tampereen keskustassa.
 
Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää nuorten kanssa ohjaustilanteissa?
Millaista on toimia vertaisohjaajana sosiaalisessa mediassa?
Miten vertaisohjaus toteutuu blogi-kirjoituksissa ja chat-keskusteluissa?

Muun muassa näitä aiheita tullaan seminaarissa käsittelemään, ja illalla nautitaan asiapitoisen ohjelman vastapainoksi musiikista ja viihteestä! Seminaarin avauspuheen jälkeen me vertaisohjaajat esittelemme Varustamoa ja vertaisohjauskokemuksia, minkä jälkeen kuulemme tutkijoiden kertomana Varustamosta tehtyjen tutkimusten tuloksia. Päivällisen jälkeen seminaarin yhteistoiminnallisessa osiossa ideoidaan yhteistuumin nuorten ja aikuisten kesken, miten sosiaalista mediaa voisi käyttää nuorten kanssa erilaisissa ohjaus- ja opetustilanteissa.  Ilta huipentuu Duudsonien Jarnon ja Jarpin sekä nuorten räppibändi Reaktion esiintymiseen. Seminaarin ohjelman ja linkin ilmoittautumiseen  löydät Varustamon verkkosivuilta: Ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen.  Pidä kiirettä, sillä mukaan mahtuu vain 60 henkilöä! Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 3.6.


Seminaarivalmistelut ovat Varustamon työhuoneella Luolassa jo loppusuoralla. Suunnittelua tehtiin jo pitkin kevättä, mutta kunnon rytinällä valmistelut alkoivat toukokuussa kolmen vertaisohjaajan siirtyessä kokopäivätöihin hankkeen loppuajaksi. Kiirettä onkin pitänyt, sillä samalla työstämme myös Varustamon tulevaa artikkelijulkaisua. Jännitystä on aiheuttanut myös alkava kesälomakausi -ehtiiköhän kukaan vieraaksi ja esiintymään? Hyvältä kuitenkin näyttää ja seminaari sai heti ilmoittautumisen alettua monia osallistujia.

Tervetuloa juhlistamaan Varustamo-hankkeen päätöstä ja kuulemaan tuloksista! 

Terhi, Telma ja Anna - vertaisohjaajat
Helena - projektipäälllikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti