keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tervetuloa Luolaan!

Varustamo-hankkeen toiminta on enimmäkseen virtuaalista, toimimme siis verkossa muun muassa Facebookissa ja blogien kautta. Mutta kyllä meillä silti aivan oikea työhuonekin on, joka sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun tiloissa kuudennessa kerroksessa. Tervetuloa lyhyelle kiertoajelulle varustamolaisten valtakuntaan eli Luolaan!

 
Työtilan ovessa komeilee uunituore Varustamon juliste.
Luolasta löytyy neljä työpistettä, joiden ääressä vertaisohjaajat työskentelevät. Tilaa on vallan mainiosti ja työympäristö mukava, ja silloin tällöin viikkopalavereiden aikaan tunnelma tiivistyy kun joukko vertaisohjaajia saapuu palaveeraamaan... :)Työtilan seinät on vuorattu kaikenlaisella hyödyllisellä - muistuttamaan, tsempaamaan sekä antamaan vinkkejä ja ideoita työntekoon:
Varustamon kohdealuetta on koko Pirkanmaa.

Seinältä löytyy ajankohtaisia uutisia.
Seinäkalenteri muistuttaa yhteishaun aikatauluista.


Mitä me Varustamon vertaisohjaajat sitten täällä työtilassamme teemme? Chattailemme nuorten kanssa, kirjoittelemme blogia, suunnittelemme tulevaa, valmistelemme kampanjoita, suunnittelemme tulevia vertaisohjaaja-koulutuksia, palaveeraamme ja paljon paljon muuta...

Katri-vertaisohjaaja työn touhussa Varustamon nettisivujen kimpussa.
Joskus työnteon ohessa maistuu kuppi kahvia tai teetä.

Tältä Varustamon Luolassa siis näyttää. Jatkamme hommiamme, ja toivotamme kaikille muillekin tsemppiä kevään opiskeluihin, töihin ja muihin touhuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti