keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Muutto uuteen kaupunkiin osa 3: Tampereopastusta

Muuttosarjan viimeisessä osassa esitellään palveluita, joita uusi paikkakunnalle muuttava saattaisi tarvita. Pirkanmaan keskuksena valitsimme kohteeksi Tampereen!

    © Flickr decade-null
  • Opiskelijantampere.fi tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa opiskelijalle. Sivuilla on listattuna kymmeniä opiskelijaetua antavia yrityksiä, myyntipalsta, työpaikkoja ja asuntoja.
  • Kirppiksiltä löytää tavaraa uuteen kotiin opiskelijaystävälliseen hintaan. Allekirjoittaneen suosikkeja ovat keskustasta löytyvät Radiokirppis ja Bonus Kirppis. Lisää kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia listattuna täällä.

    Keskustorin bussipysäkki © Flickr pntphoto
  • Opiskelun ja varsinkin sen alkuun liittyvien opiskelijarientojen lisäksi on hyvä harrastaa välillä myös liikuntaa. Tampereen kaupungin sivuilta löydät paljon tietoa eri mahdollisuuksista. Haluaisitko vaikka tutustua puistoihin puistokävelykartan avulla, katsoa missä on lämpimin uimavesi tai etsiä oman lajiseurasi -tarjontaa löytyy biljardista vinttikoiraurheiluun!

Jäikö jotain epäselväksi? Voit aina tulla kysymään vertaisohjaajilta vinkkejä myös käytännön asioihin. :) Tai jos sinulla on jokin vinkki mitä ei tässä mainittu, kerro toki kommentilla!

Terhi, Varustamo


1 kommentti:

  1. Tosi hyviä vinkkejä! :) Ja jos miettii harrastusmahdollisuuksia, niin kannattaa tsekata myös oman oppilaitoksen kerhot, kurssit ja ryhmät! Olen huomannut, että monista oppilaitoksista löytyy yllättävän monipuolista tarjontaa ilmaiseksi tai hyvin edullisesti. :)

    VastaaPoista