perjantai 22. kesäkuuta 2012

Leppoisaa juhannusta!

Varustamon väki suuntaa tänään juhannuksen viettoon eripuolille Suomea. Keskikesää ja yötöntä yötä voi juhlistaa monella tapaa. Lue, millaisissa merkeissä Varustamon vertaisohjaajat viettävät "jussia".
Kuva: Johannes Tervo

Juhannus on ihan just kohta, eikä vieläkään ole minkäänlaisia juhannussuunnitelmia! Viikko on kulunut mökkeillessä Tammisaaressa, mutta juhannukseksi oli tarkoitus suunnnata muualle... Haluaisin lavatansseihin! Ikinä en sellaisissa ole käynyt, enkä tanssiakaan osaa, mutta silti... Todennäköisesti juhannuskin tulee silti vietettyä mökillä saunoen, uiden, grillaillen ja urheillen. Sopii sekin!

Anna


Juhannuksena on tiedossa pitkästä aikaa mökkeilyä kavereiden kanssa! Mun mielestä kunnon juhannukseen kuuluu ehdottomasti mökkeily, joten odotan juhannusta jo innolla. Juhannus on myös mun koko kesän pisin vapaaputki ja kuluu samalla omien synttäreiden merkeissä, joten varmasti kivaa tulee olemaan, kunhan vaan säät suosis!

Telma



Kaveriporukkamme perinteeksi on muodostunut viettää juhannus festareilla Nummirockissa. Sää saattaa vielä juhannuksen aikaan olla vähän viileä varsinkin Pohjanmaalla, mutta muuten tämä on aina ollut kesän hauskin festari.

 Terhi

Menen parhaan ystäväni luokse juhannukseksi. Hänen perheensä on minulle kuin varaperhe johon kuuluu viisi veljeä! En tiedä vielä tarkkoja suunnitelmia, mutta haaveilen uinnista, makkaranpaistosta ja elokuvien katselusta keskellä yötä!

Rosa

Allekirjoittanut päätyi viimetipassa viettämään kaupunkijuhannusta! Megalomaaninen hyttyskesä ei houkuttele lähtemään maalle, vaikka rantasaunaa kaipaankin! Aikomuksenani on pyörräillä pitkin autioita keskustan katuja ja nauttia kesän ainutlaatuisesta fiiliksestä!

Sara, Varustamo




1 kommentti:

  1. Kaupungissa juhannuksena on kyllä aivan oma viehätyksensä, kun kaikkialla on lähes autiota. :) Onneksi kerrankin oli lämmin juhannus!

    Terhi Varustamo

    VastaaPoista