perjantai 1. kesäkuuta 2012

Onnea valmistuneille!

Onnea kaikille koulunsa päättäville, ylioppilaille ja ammattiin valmistuville! Vaikka omista kouluajoistani on kulunut jo muutama vuosi, tuntuu virallinen koulujen päättymispäivä aina yhtä ihanalta: kesä on edessä ja syksyyn on vielä aikaa!

Itse häärään 2.6 oman veljeni ylioppilasjuhlissa Jyväskylässä. Jääkaappi on täynnä kakkua, kesäkukat istutettu ja tuoreen ylioppilaan paidankaulukset silitetty! Huomenna voi sitten rauhassa keskittyä juhlimiseen. Vietätpä juhliasi sitten perhepiirissä tai ison kaavan mukaan, valmistunut on päivänsä ansainnut! Miten Sinä vietät valmistujaispäivän?
Kuva: Robert Couse-Baker/Flickr
Täytyy tottua siihen,
ettei elämän tärkeimmissä risteyksissä
ole tienviittoja.
Ernest Hemingway

Sara, Varustamo

2 kommenttia:

  1. Jee, kesä! :) Ei ole juhlia tiedossa, joten varmaan vaan parin kaverin kanssa oleillessa ja kokkaillessa menee viikonloppu...

    VastaaPoista
  2. Mä olin elämäni ekaa kertaa ammattiinvalmistuvan juhlissa, ja itseasiassa lähinnä hääräilin keittiön puolella siskon eli keittiöorjan ominaisuudessa :D Mutta kivaa oli kaupungillakin nähdä koulunsa päättäviä ihmisiä, aina kevätjuhla-päivinä on sellaista tiettyä iloa ja kesän odotusta ilmassa... :)

    VastaaPoista