keskiviikko 29. elokuuta 2012

NUORET VERKOSSA - Sosiaalisen median mahdollisuudet ohjaustyössä

Miten ohjaustyötä on toteutettu verkossa ja millaisia kokemuksia siitä on syntynyt? Mistä ja miten nuoria tavoitetaan? Miksi sosiaalisen median mahdollisuuksista kannattaa olla selvillä? Mitä sosiaalisen median käyttö vaatii ohjaajalta? Miten itse voisit hyödyntää sosiaalista mediaa paremmin ohjaustyössä?

Kuva Kurion nettisivuilta.
Tervetuloa jakamaan ja kuuntelemaan kokemuksia sekä vertailemaan toimintamalleja sosiaalisen median käytöstä erityisesti nuorten ohjaustyössä! Varustamon "NUORET VERKOSSA - Sosiaalisen median mahdollisuudet ohjaustyössä" -seminaari ja workshop-päivä järjestetään Tampereen ammattikorkeakoululla 6. - 7.9.2012, eli reilun viikon päästä! 


Kuva piilotettuaarre.fi.
Seminaari ja workshop on suunnattu erityisesti Pirkanmaalla toimiville opinto-ohjaajille, ammatti- ja lukiostarttiluokkien sekä lisäopetuksen opettajille ja ohjaajille, nuorisotyössä ja nuorten työllisyyspalveluissa toimiville sekä aiheeseen liittyvissä hankkeissa toimiville, opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille nuorille.

Voit tutustua seminaarin ja workshopin ohjelmaan sekä ilmoittautua 3.9. mennessä Varustamon nettisivuilla: varustamo.projects.tamk.fi/tutkimus/seminaarit . Osallistuminen on ilmaista.

Voit seurata tapahtuman valmistelua Facebookissa. Pääset osallistumaan myös Twitter-keskusteluun seminaarin ja workshopin aikana seuraamalla #someohjaus -keskustelua!

Lisätietoa: Telma Rivinoja, s-posti telma.rivinoja(at)tamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti